Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » Voorspelling: Hoe ziet mijn leven er over 5 jaar uit?

Voorspelling: Hoe ziet mijn leven er over 5 jaar uit?

  • door
Mijn leven over 5 jaar

Het is 5 december, het lijkt gelegitimeerd. In deze blog ga ik jullie meenemen in mijn leven over 5 jaar.
Let op! Dit is een handvol dromen en wensen waar anderen van invloed, lees man die niet zoveel ziet in mijn dromen, geen inspraak hebben gehad. Pin me er dus niet op vast, haha.

Waar woon ik?

Nou zoals ook hier beschreven staat droom ik van een huisje in het bos. Het huis waar we nu wonen begint steeds beter te passen dus ik denk dat we misschien een vakantiehuisje in het bos zullen hebben. Een plek waar we in de weekenden of vakanties heerlijk tot rust kunnen komen. Een plek waar ik ook regelmatig alleen zal zijn om vrij werk te maken. Zoiets als hieronder zou ik best oke vinden ;-). Ik heb het vermoeden dat zoiets niet echt in Nederland staat dus mogelijk moeten we ons vakantiehuis dus over de grens zoeken, maar ik zie het wel voor me dat ik hier heerlijk de bossen in duik om te fotograferen of met Luna te wandelen.

Mijn leven over 5 jaar
Afbeelding van David Mark via Pixabay

Wat doe ik?

Ik werk professioneel als fotograaf. Ik heb meerdere soorten fotoshoots per jaar waar ik enorm veel energie van krijg. Verder besteed ik heel veel tijd aan het maken van vrij werk. Ook heb ik nèt mijn eerste kinderboek gepubliceerd. Ik houd me bezig met de promotie daarvan. Ook maak ik regelmatig reizen naar het buitenland (ik probeer vliegreizen te vermijden vanwege de belasting op het milieu), die reizen maak ik in de vakantie met de kinderen om te fotograferen, en buiten de vakantie alleen met Luna. Dit laatste doe ik wel alleen voor opdrachten.

Hoe verplaats ik me?

Ik heb een (elektrische) camper, helemaal ingericht als een minikantoor. Er is hier plek voor het edit-en van de foto’s. Ik heb een tafeltje waar ik aan kan schrijven, en er is een goede koffiemachine (natuurlijk!). Ook is er een goede plek voor Luna waar ze kan rusten maar ook waar ze veilig kan mee-reizen. Een soort bench.
De camper is natuurlijk ook voor het gebruik met het gezin maar ik gebruik hem dagelijks in mijn werk. Voor kortere afstanden gebruik ik de elektrische bakfiets.

Waar reizen we naartoe?

Met het gezien reizen we vaak naar Scandinavische landen, maar ook Oostenrijk, Italië en Zwitserland trekken ons aan. Misschien dat we zelfs een beetje (verder) buiten Europa zullen trekken. We houden van actieve vakanties waarin we veel van de natuur en cultuur zullen bekijken.

onze reizen
Afbeelding van Dariusz Sankowski via Pixabay

Hoe voel ik me?

Ik voel me ontspannen, ik voel me succesvol. Ik doe waar ik van houdt. Mijn gezin heeft een prominente plek en door mijn vrijheid heb ik de ruimte om daar flexibel in te zijn. Het is voor mij belangrijk om die autonomie te hebben ik heb het gevoel dat ik dat bereikt heb. Ook door het uitstapje naar het uitgeven van een boek is er nog ruimte voor bijschaving of verandering in werkverdeling. Het werk en mijn privéleven zijn geïntegreerd en dit voelt goed voor me omdat dit me definieërd als persoon.

Hebben jullie specifieke wensen voor over 5 jaar? Waar zien jullie jezelf dan? Laat het me weten. Vind ik leuk!

Om te zien of bovenstaande uit gaat komen, volg me ook op Facebook of Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *