Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » Mijn kerstmis-playlist, maar dan ánders!

Mijn kerstmis-playlist, maar dan ánders!

  • door

Misschien hebben jullie het inmiddels wel door, ik ben misschien een beetje anders ;-). Mijn muzieksmaak sluit daarbij aan, zeker muziek rondom kerstmis of andere oude tradities.
Vroeger schaamde ik me daar altijd voor. Ik heb zo’n gekke muzieksmaak. Nu vind ik het echt fantastisch.

De genres zou je kunnen omschrijven als: akoestisch, folk, indie, klassiek, volksmuziek, keltisch. De muziekstijlen die echt een verhaal vertellen. Onze voorouders aan het woord, zeg maar 😉

Kerstmis-playlist
Kerstmis – D.verts ’21


Here we go!

Omdat ik zelf niet echt uit de voeten kon met al die standaard playlists op spotify heb ik er zelf 1 gemaakt vol met de prachtigste kerst- en wintermuziek.
Omdat ik zoveel genre’s overlap is het een beetje een allegaartje geworden maar dit is de muziek waar ik echt dolgelukkig van word. Wat wel de gemene deler is, is dat alle muziek hiervan me een gevoel van weemoed geeft. Het gevoel terug te gaan in de tijd. Genietend van al die oude tradities, met respect voor natuur en het vieren van het licht.

Misschien vind jij het ook wel leuk, en luister jij (via je koptelefoon) deze decembermaand ook wel naar deze heerlijke van alles wat, maar niet typische, kerstplaylist.
Overigens is kerstmuziek niet beperkt tot de decembermaand hoor, ik geniet er vaak al van in augustus, whatever floats your boat 🙂

Different and inspirational Christmas playlist – D.verts

Hierboven staat-ie. Even op klikken en je bent er. Go check it out 🙂

Laat me weten wat je ervan vindt.
Heb jij nou ook nog een liedje wat hier echt op moet staan? Laat het me dan weten, super leuk!

Volg me ook op Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *