Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » Mijn fotografie – Wishlist

Mijn fotografie – Wishlist

  • door

Eerder deelde ik al welke producten in gebruik met fotografie. Maar ik heb natuurlijk ook nog van alles op mijn wishlist staan. Welke producten dan? En waarom? Lees snel verder:-)

Toen ik begon wist ik niets van fotografie en was fotografeerde ik enkel op de automatische stand. Daarom kocht ik ook een camera die niet al te duur was in aanschaf.
Nu ik wat cursussen verder ben heb ik zo langzaamaan wel een stijl ontdekt en een manier van fotograferen die ik echt heel leuk vind. Daar past wel weer wat andere apparatuur bij dus zal mijn huidige apparatuur t.z.t. met mij mee gaan ontwikkelen. Dit is echter een kostbare aangelegenheid dus dit zal wat tijd kosten.

Allereerst werk ik nu met een Cropfactor camera. Wat dit is lees je hier. Het is eigenlijk een soort uitsnede (gecropte versie) van de foto. Als ik nu zou mogen kiezen zou mijn keuze vallen op de Full Frame camera. Wel ben ik heel tevreden over Canon dus ik vermoed dat ik daar ook bij zou blijven, ik vind dit merk tot nu toe erg gebruiksvriendelijk.

Fotografie wishlist.
Afbeelding van Jake Parkinson via Pixabay 

Mijn wishlist:

  • CANON EOS 6D MARK II Body (dit is een full frame camera)
  • Canon EF-S 17-55mm F/2.8 iS USM Objectief (deze lijkt me goed voor zowel landschap als groepen mensen)
  • Extra accu’s en externe harde schijf
  • DJI MAVIC 3 FLY MORE COMBO, een drone uiteraard;-)
  • Een goed kantelbaar statief, maar ik ben er nog niet voldoende ingedoken om te weten welke.

Het is een korte wishlist en waarschijnlijk kom ik nog wel op meer t.z.t. maar zoals eerder geschreven heb ik voor mijn fotografie ook niet heel erg veel nodig. Een goede body, met 1 of 2 lenzen en dan kan ik eigenlijk wel aan de slag. Die drone is echt een mega wens maar volgens mij niet echt nuttig in Nederland. Mocht ik nou veel gaan reizen of gaan emigreren lijkt me dat een realistische wens. Niet hier waar ik gezellig iedereen zijn achtertuintjes fotografeer, dat is niet mijn doen :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *