Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » Van welke kleuren word ik super blij?

Van welke kleuren word ik super blij?

  • door
van welke kleuren word ik super blij?

Ik zie mijzelf steeds meer ontwikkelen in fotografie. Ook op andere creatieve vlakken vind ik veel van mezelf terug. Bijvoorbeeld waterverf, maar ook anderen mediums vind ik interessant. Kleuren zijn hierin heel belangrijk en ik heb inmiddels een aardig patroon ontdekt in mijn werk. Wat is mijn stijl? Van welke kleuren word ik super blij?

Zoals jullie inmiddels misschien wel weten ben ik een echte natuurliefhebber. Ik vertrouw de natuur blind! Het zijn, volgens mij, de mensen die we niet altijd kunnen vertrouwen.
Natuur is echt mijn ding, zeg maar. Heel eerlijk gezegt denk ik dat het stiekem, iedereens “ding” is aangezien natuur, leven betekend maar dat wij dat een beetje uit het oog zijn verloren hier in het westen.
Anyway, ik wil het dus weer in iedereens oog stoppen. Minder agressief dan dat dit klinkt hoor (haha). Welke kleuren maken mij super blij?


Natuurtinten zijn echt met lievelings. Alle kleuren bruin, van modder tot de verkleurde herfstbladeren aan de boom. Van zand tot het zachte graan. Van de bast van een boom tot een slapende varen. En dan groen. Die frisse uitspattende groen kleuren van een boom tot leven gekomen na de winter. Het groen van mos en gras, vol frisheid, warmte en leven. De kleur van vuur dat ons warmte en voedsel verschaft.

In mijn fotografie vind je dit terug in duidelijke herfst-achtige kleuren. Dit past echt bij mijn stijl. Mijn beelden hebben een beetje een nostalgische touch.
In mijn schilderwerk zie je heel duidelijk dat abstract mijn voorkeur heeft. Het is gemaakt om mensen te prikkelen. Wat zie jij erin? Het is “the shape of nature”. Vrij om te interpreteren zoals iedereen dat zelf wil.

Mijn grote inspiratie in liefde voor de natuur is Jonna Jinton. Haar films op youtube geven mij instant rust en inspiratie.
Wat betreft fotografie volg ik op dit moment met ontzettend veel plezier Eva Krebbers op Instagram. Haar beelden vind ik prachtig.

van welke kleuren word ik super blij?
Prachtige herfst-natuur-kleuren – D.Verts ’21

Volg me ook op Facebook of Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *