Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » New on the blog.

New on the blog.

  • door
Santa Lucia

Vrijdag voelt als een dag van reflectie zowel in real life als hier op de blog. Daarom kun je, vanaf nu, (meestal) op de vrijdag, maar vandaag dus op zaterdag een korte samenvatting lezen van de onderwerpen die de afgelopen week online zijn gekomen.
What’s new on the blog?!

Misschien merk je het al een beetje maar ik wil dus een nieuwe soort opbouw in mijn blogfrequentie gaan gebruiken. Voorheen postte ik bijna dagelijk een nieuwe blog maar ik merk dat dit niet realistisch is omdat het ontzettend veel werk is dat ik vervolgens niet kan steken in mijn fotografie of schilderwerk. Ook is het lastig om alle blogs interessant te houden. Bovendien is er een duidelijke bezoekerstendens te zien op de website en het maakt het daarom niet logisch om op álle dagen een nieuwe blog online te zetten.

Het plan is nu dus om gemiddeld 3 of 4 nieuwe blogs per week online te zetten. Op vrijdag maak ik dan een weekoverzicht. In dit weekoverzicht kun je ook direct naar het betreffende blog doorklikken. Mocht je dus meer over een onderwerp willen lezen dan kun je in het weekoverzicht navigeren.

Op Facebook zul je wel telkens een nieuwe blogupdat vinden en ook vanuit Instagram kun je vanuit Linkinbio navigeren naar de blogpagina.

What ìs new on the blog?

Mijn reisdromen voor 2022.

Mijn reisdromen voor 2022 Misschien is het een beetje optimistisch om in deze tijd reisdoelen te maken. Maar toch heb ik het gedaan. Ik vind het heerlijk om na te denken over het komende jaar. Onze vakanties als gezin zijn de laatste jaren regelmatig geskipped vanwege allerlei redenen zoals een huis verbouwen of kinderen krijgen. Later kwam daar natuurlijk de pandemie nog bij.
Ook hebben wij vaak nogal pech op vakantie met ongelukken en ziekte-gevallen. Er lijkt soms een soort vloek te rusten op onze tripjes.
Je leest in de blog meer over de bestemmingen op mijn wishlist.

Wervelende woensdagen

Woensdagen zijn bij ons van die dagen die bol staan van het perfecte plaatje. Idealistische ideeën van hoe zo’n dag dan hoort te verlopen. Misschien herken je dat bij jezelf ook. Dat bepaalde dagen toch een specifiek verwachtingspatroon losmaakt. In deze blog lees je precies welke verwachtingen ik had/heb (guilty het gebeurt me nog steeds wel eens). Ook schets ik je een plaatje van hoe de realiteit er meestal uitziet. Meestal zit ik hier met hetzelfde issue als in de decemberblog namelijk dat er nog meer mensen betrokken zijn in dit plaatje. Je maakt ook kennis met mijn vriending Helen, mijn innerlijke criticus. Vreselijk mens.

new on the blog
Wervelende woensdagen – D.Verts ’21

Altijd leren, leren

Ontwikkelen en leren is altijd erg belangrijk voor mij. Ik ben niet het type dat op één plek blijft, zowel fysiek als mentaal. Het zit in mijn natuur om te blijven leren. Daarbij heb ik een best wel breed interesse-veld. Zo ben ik heel erg geïnteresserd in geschiedenis, talen, wetenschap (met name rondom het universum) en psychologie. Dit zijn uitstapjes naast mijn interesse in fotografie en visuele kunst. Ook wil ik graag meer leren over ondernemen.
In deze blog lees je uitgebreid over mijn wensen om te ontwikkelen. Sommige op de lange termijn, anderen misschien al vrij snel. Sommige misschien wel nooit;-)

Via deze weg wil ik je ook nog even hele fijn feestdagen en een sprankelend, prachtig en gelukkig nieuwjaar wensen!

New on the blog
Merry Christmas. D.verts ’21

Volg me ook op Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *