Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » Artwork-projects

Artwork-projects

  • door

Leuk dat je er bent! In deze blog neem ik je mee in de artwork-projects waar ik op dit moment mee bezig ben.

Soundtrack tijdens deze blog – Artwork-projects

Zoals jullie misschien wel weten is artwork net zo’n liefde en rustpunt als fotografie. En hoewel ik hierin niet professioneel werkzaam ben o.i.d. vind ik mijn eigen journey hierin wel echt heel erg leuk om te volgen. Het begon met het volgen van tutorials. Ik leerde veel van onder andere: Shayda Campbell, Makoccino en MarenaART. Maar pas toen ik echt begon met het maken van eigen werk voelde ik dat er iets veranderde.

Het begon met een hoop oordelen over mezelf en mijn werk. Dat ik niet goed genoeg was, niet creatief genoeg. Maar na een tijd later weer terug te keren naar mijn werk, dat ik in oude dozen gestopt had, voelde ik toch dat ik blij werd van het resultaat.

Er is een moment dat elk project even lelijk is. Dit is “the ugly phase” en we moeten er allemaal doorheen;-). Toch komt vaak vrij snel daarna het omkeer punt al is de verleiding groot om je werk direct te versnipperen.
Mijn advies dus, DOE HET NIET! 😉 leg het even weg, en kom er later even bij terug.

Mijn current projects

Op dit moment ga ik door een soort van warrior woman fase, vooral omdat ik het gevoel heb dat ik zelf ook veel meer naar mijn kern aan het zoeken ben. Naar mijn innerlijke warrior woman.

Artwork-projects D.Verts 22
Warrior Woman D.Verts 22
Artwork-Projects
Ancient Warrior Woman . WIP . D.verts ’22

Hierbij dus wat meer recente werken.

Ook ben ik veel bezig met “Flow-tekenen”. Dit ontdekte ik van Sella Mollenaar die dit eens voordeed in haar stories. Ik zal hier waarschijnlijk binnenkort wat dieper op in gaan als ik het nog iets meer eigen heb gemaakt.

Volg me ook op Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *