Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » New on the blog

New on the blog

  • door

Vrijdag voelt als een dag van reflectie zowel in real life als hier op de blog. Daarom kun je, vanaf nu, (meestal) op de vrijdag een korte samenvatting lezen van de onderwerpen die de afgelopen week online zijn gekomen.
What’s new on the blog?!

Liefde voor jezelf

Een stuk over liefde voor jezelf, goede voornemens in januari en hoe deze meestal niet lukken. De voornemens zijn vaak een uiting van negativiteit naar jezelf. Ze zijn gebasseerd op onvrede, onzekerheid en jezelf vergelijken met kleine delen uit andermans leven en die vergroot op je eigen leven leggen.

In deze blog ga ik ook verder in op affirmaties. Deze affirmaties zijn bedoeld om het gesprek met jezelf er wat liefdevoller aan toe te laten gaan. Ze kunnen je helpen. Lees alles hierover in de blog (klik op de link in het kopje)

3 koningen

Gisteren was het 6 januari. We vieren dan 3 koningen. Hoewel hier niet zo bij stil gestaan wordt vind ik het onlosmakelijk verbonden met kerstmis en daarom van belang te weten wat deze dag betekend.

Je kunt er lezen over de 3 wijzen uit het Oosten, die naar Bethlehem trokken om de geboorte van Jezus te zien. Ze gaven giften en waren tot nieuwe inzichten gekomen.

Onderaan de blog kun je een link volgen naar een leuk 3-koningenrecept. Een 3-koningentaart waar in 1 een boon of amandel verstopt zit. Degene met de boon is die dag de koning en mag bijvoorbeeld bepalen wat er gegeten wordt.

Portfolioshoot

Dit weekend staat mijn allereerste portfolioshoot voor de deur. Hoewel ik al veel op familie heb mogen oefenen is dit toch net een beetje meer officieel. Het is fijn dat ik nieuwe technieken kan uitproberen. In deze blog lees je meer over wat ik precies uit wil proberen. Welke effecten ik zou willen behalen en hopelijk kan ik later ook nog mooie resultaten delen met jullie.

New on the blog
D.verts ’22

Volg me ook op Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *