Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » New on the blog

New on the blog

  • door
Moederdag picknick-fotoshoot

Vanaf nu, (meestal) op de vrijdag, maar vandaag dus op zaterdag een korte samenvatting lezen van de onderwerpen die de afgelopen week online zijn gekomen.
What’s new on the blog?!

Zoals jullie misschien wel merken zit er op dit moment nog niet heel veel consistentie in mijn blogs. Uiteindelijk wil ik ernaar toe om ongeveer 3x per week een blog te uploaden en op vrijdag/zaterdag dit overzicht te delen. Maar ik merk aan mezelf dat het continue bezig zijn met cijfertjes, hoeveel bezoekers, hoeveel likes, hoeveel bereik me enorm triggerd. Dat ik echt weer opgeslokt word in die nietszeggende statistieken. Ik ga ervan uit dat jij mijn blogs leest omdat het je interesse wekt. Ook wil ik dat mijn blogs waarde toevoegen en dat mijn posts op social media waardevol en ècht zijn. En toch voel ik dat de like-jes lonken. Dat ik weer eindeloos zit te scrollen. En hoewel het me ook heel veel inspiratie biedt, mag het wel wat minder vind ik.

Dus graag wil ik een consistentie opbouwen maar het moet ook ècht zijn. Forgive me daarom als het me soms niet lukt om “voldoende” te uploaden. De balans is nog niet helemaal gevonden maar ik zoek ernaar en neem jou uiteraard mee in dit proces. Zoals je wel gewend bent van me deel ik hier ook the good, the bad and the ugly.

“The good, the bad and the ugly.”

Een super leuke fotoshoot met Christa

Vorige week zaterdag had ik een hele koude maar ontzettend leuke fotoshoot met Christa. Het resultaat deel ik in de blogpost van maandag. Ik vind de foto’s onwijs goed gelukt! Ook is het altijd ontzettend leuk als je een klik hebt met degene aan de andere kant. Nou is Christa een vriendin van mij dus wist ik dat ik wel een klik met haar had;-) Toch voelde ik ook juist druk om dan iets moois te maken. Ik heb er veel van geleerd. Ook veel puntjes die ik weer voor mezelf meeneem voor een volgende fotoshoot. Deze portfolioshoot heeft me ontzettend veel gebracht. Om te beginnen en start, van ècht mijn dromen leven, en dat is fotografie, echtheid portretteren. De schoonheid van ieder individu in beeld brengen. Het karakter van de ander omarmen.

Laat daar nou ook de volgende blog over gaan….

Als je op de foto gaan echt haat….

In de blog van woensdag diep ik uit wat de waarde is van een foto. Welke standaarden hanteren wij voor onszelf? Waar vergelijken we ons mee? Wat als je gefotografeerd worden ècht haat? En welke gevolgen heeft dit? Lees het gerust terug in deze blog.

New on the blog
Bos, water en reflectie – D.Verts ’22

Nu weet je “what’s new on the blog” zodat je niet meer hoeft te stressen over FOMO

Volg me ook op Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *