Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » Ik ben van start!

Ik ben van start!

  • door
van start

Het is zo ver! Ik ben officieel van start! Een weekje later dan gepland. Vorige week lag ik op bed met C*. Maar vanaf deze week ben ik dan officieel begonnen met mijn bedrijf en ben ik officieel werkzaam als fotograaf.

Mijn website heb ik even ge-upgrade zodat de pakketten die ik aanbied nu ook terug te vinden zijn. Ik zou ìk niet zijn als ik alleen maar standaarpakketten zou aanbieden. Daarom zijn er ook speciale programma’s te zien die ik ontwikkeld heb. Ik zal hier later nog een uitgebreide blog over schrijven zodat ik je ook mee kan nemen in wat dit precies is.

Maar voor nu ben ik dus van start! Zo ontzettend spannend. Het duizeld me nu van plannen. Ik voel ook wel de spanning. Mijn belemmerende overtuigingen. Wat als niemand op mij zit te wachten? Wat als het faalt? Als alles mislukt? Maar wat als ik zoveel mag toevoegen? Als ik mensen mag helpen? Wat als ik mijn ziel en zaligheid mag leggen in prachtige platen, die voor vele zo waardevol zijn. Wat als mijn visuele verhalen zovele mogen raken?

Alleen al daarom waag ik de sprong. Mijn liefde, mijn passie zijn te lang weggestopt als “niet meer dan een hobby, niet belangrijk, geen droog brood in te verdienen” en allerlei andere praktische onzekerheden.

van start

Ik zal vanaf nu in deze blog ook wat vaker mijn werkzaamheden delen. Het lijkt me leuk om je mee te nemen in mijn day-to-day werkzaamheden. Welke mooie opdrachten mag ik doen? En hoe gaat dat dan? Maar ook, welke andere taken doe ik dan?

Ik vind het zo ontzettend leuk dat ik nu eindelijk ècht aan de slag mag. Ik vind het doodeng, echt! maar hier ben ik al een tijdje naartoe aan het leven. Ik voel mij een rijk mens dat ik eindelijk in sync. mag leven met mijn creativiteit.

Heb jij vragen over een pakket? Of wil je iets wat er niet tussen staat? Neem gerust even contact op. Dan kunnen we kijken of we een match zijn.

Volg me ook op Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *