Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » Wild river Journey

Wild river Journey

  • door

Een prachtige reis. Jouw reis. Samen met mij. Wild river Journey. Het is een van de nieuwe programma’s die ik heb ontwikkeld. Ik vertel je er hier meer over.

Get inspired – Wild river Journey – playlist
Wild river Journey
Forestgodess – D.Verts’22

Wild river

Soms heb je het gevoel dat het leven van iemand anders als een onstuimige rivier is, een Wild river. Tenminste ik heb wel eens dat gevoel. Als ik naar anderen kijk, naar hun gedrag, naar wat ze online delen, naar reizen, naar beroepen, naar huizen.

En heus, ik besef me dat als ik online iets zie, dit maar een fractie van iemands leven is. Dat het in werkelijkheid nooit allemaal zo mooi en perfect is. I know! Maar een tijd lang leefde ik aan het stille uiteinde van mijn rivier. Een soort dampend slootje waar eigenlijk alles maar een beetje aan voorbij ging. En toen? Toen ben ik stroom opwaarts gegaan. Opzoek naar die plek waar het nog wild is. Waar de actie is. De excitement.

Wild river journey - Look up

Het past niet

“Het past niet”, het kraakt en schuurt aan alle kanten. Je staat een beetje als toeschouwer te kijken hoe je leven aan je voorbij gaat. Tijdens Wild river Journey gaan we opzoek naar datgene waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Jouw dromen bestaansrecht geven. Jouw waarachtigste leven visualiseren.

Misschien voel jij wel net als ik dat je in een verkeerde tijd geboren bent? En dat je niet in deze huidige maatschappij past. Misschien zijn hokjes wel niet echt jouw ding. Jouw innerlijke Wild river zit niet in die hokjes. Daar ga je haar niet vinden.

Wild river
Forestgodess – D.Verts ’22

Waarom doe ik dit?

Al sinds ik erg klein ben, ik denk een jaar of 6, voel ik dat ik anders ben. Ik ben gevoeliger dan andere en kan emoties van andere snel en scherp aanvoelen. Ik moet passen binnen de norm, vooral niet te erg opvallen in mijn anderszijn, niemand weet ervan.
Het resultaat is dat ik me terug trek. Stil, braaf, alles om maar niet op te vallen.
Ik werd gepest, maar daarover klagen zou lastig zijn. Ik had niet het gevoel dat daar ruimte voor was. Het zou immers mijn “anderszijn” kunnen onderstrepen. Dus ik onderging het, hield mijn mond en werd nóg wat stiller.

Eindeloos bleef ik zoeken, vooral op het gebied van studie/werk. Ik voelde me nergens thuis. Dat kan natuurlijk ook niet want ik was zo ver afgedwaald van mijn ík. Ik was continue iemand anders aan het spelen. Iemand aan het kopiëren. Een soort bijrol aan het spelen in de shows van een ander.

De rivier was uit het zicht geraakt.

Ik was mijzelf kwijt geraakt. En ik stond dus te vergaan daar in dat stinkende stilstaande slootje. Na het 100ste baantje wat niets voor mij bleek te zijn raakte ik in een depressie.
Nee, ik viel uit door de depressie. Deze depressie groeide al tientallen jaren om mij heen.
Tijdens deze depressie ben ik door hele diepe dalen gegaan. Zó diep dat ik mijzelf niet meer vertrouwde rondom de zorg voor mijn kinderen.

Ik was boos. Voelde me verdrietig en niet gehoord en gezien. Ik heb ontzettend veel professionele hulp gekregen en langzaamaan durfde ik mijzelf ook te laten zien! Het is natuurlijk lastig om iemand te zíen als die persoon telkens een andere “rol” speelt.

Uiteindelijk heb ik omarmd dat ik niet pas binnen het “huidige systeem”, al merk ik dat dit systeem misschien veranderd. Ik ben uniek! Iedereen is uniek maar niet iedereen struggelt om zo binnen de normen te passen, wel heb ik het gevoel dan “het systeem” voor niemand ècht werkt.

Nu heb ik er mijn missie van gemaakt om andere met een vergelijkbaar gevoel een podium te geven. Samen te onderzoeken wat jouw krachten zijn, wat jouw dromen zijn. En jou ècht te zien voor wie jij bent, namelijk je unieke zelf. En dat zien neem ik erg letterlijk namelijk het liefst door de lens van een camera.

Portfolioshoot Christa
Forestgodess – D.Verts ’22

de Journey

De journey terug naar jouw wilde rivier doen we samen. We geven jouw diepste verlangens een podium. Jouw dromen krijgen bestaansrecht. Ze mogen er zijn! En zelfs als deze dromen misschien niet te realiseren zijn, betekenen ze vaak veel meer dan alleen de droom. Het kan een verlangen herbergen die zo waardevol is, zo van belang voor jou. Het is de moeite waard dit verlangen op het toneel uit te nodigen omdat dít is wie jij bent. Waaruit jouw krachtigste “ik” mag ontstaan.

Portfolioshoot Christa
Bos- natuur – D.Verts ’21

Deze Wild river Journey leg ik vast. Op de dag dat wij samenkomen zullen we samen praten over je verlangens. Je dromen. En de mooiste versie van jezelf. Dít leg ik vast. Niet geposeerd. Niet in een jurk geleend van mij. Maar jíj, zoals je ècht bent. En die jij is mooi, is waardevol en is het waard om gezien te worden. Niet gefilterd. Niet met ingehouden adem. Maar ècht voluit!

“Jij brengt iets unieks in de wereld en er zijn mensen aan het wachten op jouw unieke talent.”

D.Verts ’22
Wild river Journey powerhouse

Heb jij nu nog vragen? Wil je misschien weten of dit wat voor jou kan zijn? Neem gerust even contact met me op, dat mag via het contactformulier maar ook rechtstreeks naar danique@dverts.com. Het lijkt me ontzettend mooi om van je te horen.

Volg me ook op Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *