Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » Wist je dat?!

Wist je dat?!

De wist je dat?! sectie uit een verenigingsblad. Ik hou ervan. Lekker overzichtelijk en je bent meteen weer helemaal bij.

  • Wist je dat Piet al 12,5 jaar ere-lid is?
  • of Wist je dat.. de koffie altijd op dinsdag om 9.30 uur wordt aangevuld?
  • Wist je dat onze sponsorloop een daverend succes was en dat Sjaan met haar kruiwagenrace de allersnelste was?

Dus ik heb ook even wat wist je datjes over mezelf verzameld. Gewoon kleine funfacts. Het leek me leuk om naast de shoots die ik doe, en de cursussen die ik volg ook wat meer over mezelf te delen.

Met regelmaat deel ik ook wat over mezelf op Instagram. Volg me vooral ook daar als je dat leuk vindt. Heb je nou een prangende vraag, iets wat je echt altijd al had willen weten? Stuur hem me gerust via het contact formulier. Ik vind het super leuk om van je te horen.

Oké, let’s go!

Wist je dat mijn hoofd nogal aanwezig is. Ik ben een enorme “malert” en ik ben altijd verder aan het denken, met het “volgende” bezig, aan het overanalyseren soms. Als oplossing daarvoor had ik altijd to-do lists. Want zeg nou eerlijk, wie houdt er niet van het afvinken van taken. I love it! Maar mijn to-do lists liepen uit de hand. Ze werden overperfectionistisch en ik kon niks meer afvinken vanwege het verlammende effect wat een lijst met 50 taken op me had. Dus nu heb ik een lijst, meestal met nog steeds 50 taken erop maar dan ook met, dansen in de keuken (check), kinderen naar school brengen (check), eten koken, wasmachine aanzetten etc. Die dingen doe je toch en kan ik weer lekker vinkjes zetten!

Let’s talk coffee

Koffie of thee? Wat kies jij? Voor mij is het for sure koffie! Ongeveer 3 kopjes per dag. Maar mijn koffie maak ik altijd met een enorme berg melk. Een soort Latte Macchiato maar dan niet zo fancy. Dus gewoon een kop 3 kwart gevuld met melk, even *ping* in de magnetron en dan een shot espresso erbij. Dat is echt mijn lievelings!

Wist je dat?!
Met berucht elastiekje om mijn pols – D.Verts ’22

Wist je dat?

Ik ALTIJD zo’n lelijk elastiekje om mijn arm heb. Daaraan kun je mij herkennen in een line-up. Zelfs als ik het niet wíl heb ik ineens zo’n ding om mijn arm. Ik vind ze ook overal verspreid in huis dus soms ga ik ’s avonds naar bed en dan kom ik er 3 tegen om mijn pols. Mijn lievelingshaarstijl is een drol op mijn hoofd. Lekker hoog op mijn hoofd een knot. Geen gedoe met haren in mijn gezicht.
Vroeger had ik ook een eigen geschreven lied over “mijn beeldige knot” en alle bobbels in mijn haar. Geregeld voerde is als puber een showtje op bij ons thuis in de woonkamer.

Favoriete moment van de dag.

Mijn favoriete moment van de dag is absoluut de ochtend. Ik ben een early bird. Met kinderen komt dat heel prima uit. Resultaat is dat in de avond vaak om uiterlijk 22 uur mijn luikjes sluiten. Ik houd van sunrise. De koelte van de ochtend. Alles fris na een herstellende nacht. Yess the morning it is!

Ik heb dan ook nooit ècht genoten van uitgaan. Dat was best wel een slopende activiteit waar ik tot woensdag van bij moest komen omdat mijn “uitslapen” vaak tot maximaal 8 uur duurde. Dus nope, geen partyanimal hier die tot in de late uurtjes aan het feesten is, maar begint je feestje om 5 uur in de ochtend? Dan ben ik van de partij hoor!

Extravert of introvert?

Ik zou mezelf omschrijven als extraverte introvert. Does that make sense? Ik ben meer op mijn plek in kleine groepjes, niet té veel mensen. Het is hartstikke gezellig met anderen op me heen, het lukt me best om me sociaal op te stellen maar het vreet energie. Ik houd ervan om alleen te zijn, en dat is ook de enige manier voor mij om na een drukke dag of een dag met veel prikkels weer op te laden.

Wist je dat?

Oke de laatste fact, wat, volgens mij, bijna niemand van me weet. Ik heb Vitiligo. Een huidaandoening waarbij de huid op delen pigment verliest. Dit is ontstaan na (of tijdens) mijn zwangerschappen. In de zomer valt het mee op. Vroeger had ik altijd erg veel last van eczeem. Dit is nu een stuk minder en hoewel ik me kan voorstellen dat Vitiligo echt vervelend kan zijn voor mensen heb ik dit zelf liever dan mijn met eczeem-bedekte huid.
Op mijn hand zat een pigmentvlek van een smileyface. Helaas is hij nu groter geworden en zie je het niet echt meer maar telkens als ik daarnaar kijk, weet ik dat het ooit een smileyface was en dat maakt me blij 😉

Smileyface met veel fantasie

Volg me ook op Facebook en Instagram.

1 reactie op “Wist je dat?!”

  1. Pingback: Tijdens een fotoshoot - D.Verts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *