Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » A flock of people

A flock of people

Oproepje! Ik vind het ontzettend tof om wat grotere groepen mensen vast te leggen. Familieleden die elkaar niet iedere dag zien, een groepje vrienden die inmiddels door drukte met gezinnen etc een stuk minder tijd hebben voor elkaar. Een mooie foto als cadeau voor opa/oma. A flock of people, een groepje, een crowd. Whatever you call it!

Hoe leuk is het om met het gezin, de familie, een groepje vrienden een paar uurtjes te genieten in het bos en er ondertussen nog een leuke tastbare herinnering aan overhouden?

Life happens.. en soms zie je elkaar minder dan je zou willen, eventjes bijkletsen met elkaar is dan zo waardevol. Ik leg graag de èchte banden vast. Dat betekend meestal niet perfect gestijlde groepsfoto’s, al probeer ik er daar ook echt wel een aantal van te vangen. Vaker is het de interactie tussen en kleiner groepje als onderdeel van het grotere geheel. Van die authentieke lach omdat iemand een leuke anekdote verteld. Een knuffel omdat je elkaar al zo lang niet hebt gezien, kinderen die achter elkaar aanrennen, misschien hoort er nog een hond in de mix?

Oproepje you said?

Yess, want ik heb nog geen voorbeelden die ik kan delen, hier op mijn website maar ook op mijn social media.
Het lijkt me ontzettend leuk om anderen wat meer te laten zien van wat er mogelijk is aan fotografie in groepen. Hoe de interactie met elkaar eruit ziet op beeld. Hoe jouw flock of people eruit ziet.

Zoals eerder geschreven typeert mijn stijl zich als nostalgisch, met een rauw randje. Dit maakt jullie groepsfoto uniek.

A flock of people
A flock of people, oproepje

Willen jullie een groepsfoto laten maken? Dan heb ik nu een leuke aanbieding. Krijg nu 30% korting op een fotoshoot “A flock of people”. Normaal kost deze fotoshoot €450,- maar omdat ik het zo leuk vind om wat nieuw beeldmateriaal toe te voegen reduceer ik die prijs nu met 30%, deze shoot kost dus eenmalig €315,-. Vul het formulier hieronder in om gebruik te maken van deze korting.

Volg me ook op Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *