Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » Ralf en Nadine

Ralf en Nadine

Vrijdag de 13e. Voor sommige een dag van ongeluk, voor Ralf en Nadine was het de gelukkigste dag van hun leven. De dag waarop ze elkaar het ja-woord gaven. En wat een eer dat ik daar als bruidsfotograaf bij mocht zijn!

Ralf en Nadine

Na zoveel jaar lief en leed hadden ze hun portie ongeluk al gehad. Ralf en Nadine durfde het daarom makkelijk aan om op vrijdag de 13e te trouwen. Na hun datum 2 jaar geleden te hebben verzet vanwege Corona, kon hun onvergetelijke dag eindelijk doorgaan. Vrijdag de 13e, bring it!

Vroeg in de ochtend ben ik al onderweg naar Nadine. Ik kom aan bij een prachtig versierd huis en Nadine die opendoet en al helemaal klaar staat voor de visagiste. Er zijn al best wel wat spanningen. We drinken gezellig even koffie voordat Nadine de visagie in gaat. Ik begin ondertussen met wat close-up shots. Het is fijn dat het lekker rustig is in de ochtend, zo heeft iedereen de ruimte om zijn/haar ding te doen. Wat naaste familieleden sluiten gezellig aan om te helpen met het klaarmaken en de laatste voorbereidingen te treffen.

Getting ready Ralf

Terwijl Nadine in de make-up zit, ben ik bij Ralf langsgegaan. Hij maakt zich klaar bij zijn broer. Ook zijn zoon is daar om zich klaar te maken net als het gezin van zijn broer. Ook hier is de spanning voelbaar. Ralf is nog niet omgekleed en zegt stoer dat hij niet zenuwachtig is. Laten we zeggen dat het niet erg geloofwaardig overkwam ;-).

Er stond een fantastische, blauwe, trouwauto voor de deur met de tekst “geluk op 13” erop. Wie maakt ze wat!

Het was een drukte aan Ralf zijn kant. Vooral met alle familieleden die Ralf verzochten zich te gaan omkleden;-). Ik bedoel, zenuwen? Nee joh, die waren er niet.

Getting ready Nadine

Snel stap ik weer in de auto want de visagiste is al bijna klaar met het haar en de make-up van Nadine, ik wil graag nog even de laatste “touch-ups” vastleggen voordat ze haar prachtige trouwjurk gaat aantrekken. Inmiddels begint het ook aan de kant van Nadine wat drukker te worden met familieleden. Er worden nog een aantal voorbereidingen getroffen voor het feest die avond.

De visagie is klaar.

Wat een stralende bruid nú al! En dan heeft ze haar jurk nog niet eens aan!
Maar de tijd is wel aangebroken om ein-de-lijk na 2 jaar wachten, de jurk te mogen dragen. Geholpen door haar zus Christa, gaat ze zich omkleden. Het plaatje is compleet!

First look

Al die tijd wisten Ralf en Nadine niet van elkaar hoe ze eruit zouden zien op hun trouwdag. Ralf heeft Nadine flink bang gemaakt over de keuze van zijn pak. “Zou het een clownspak zijn?” Nadine was er bang voor, Ralf kennende.

Maar….. gelukkig had hij geen clownspak aan! Ze waren prachtig samen! En kijk Mats nou, prachtig in stijl met zijn vader.

De trouwlocatie

De ceremonie vind plaats op beachclub sunrise, aquaBest. Een prachtige locatie. En hoewel het nog wat bewolkt is, is de temperatuur heerlijk. Het voordeel van de bewolking is dat het strand nu rustig is en Nadine en Ralf de locatie helemaal voor zichzelf hebben. En uiteraard worden ze getrakteerd op een heerlijke zonnetje.

Op het Ponton staan alle stoelen klaar, is de ruimte aangekleed voor de ceremonie. Hier mogen de gasten straks gaan zitten. De BABS is zich aan het omkleden. Gewapend met een mooie speech is ze er klaar voor. Een unieke dag, ook nog voor haar. Want wat een bijzonder paar zijn Ralf en Nadine.

De taart

Uiteraard hoort er bij een bruiloft ook taart. Er staat een etagère vol met “ijsjes” en mooie kleurrijke cakejes. Als taarttopping, een bruid die haar bruidegom naar het altaar sleept. Het voelt vast zo na al die tijd wachten. Ralf hoefde gelukkig niet “gesleept” te worden.

Naast deze hapjes was er ook een heerlijk drip-cake taart met bloemen. Alles in roze kleurtinten.

Nadat de gasten Nadine en Ralf hebben gefeliciteerd, ze hebben gegeten van de heerlijke taart en geproost hebben met elkaar heb ik Mats, Nadine en Ralf even geleend voor een love-story shoot.

Love-story shoot Ralf en Nadine

Ralf had een vintage Volkswagenbusje gehuurd om foto’s mee te maken. Dit past helemaal in mijn straatje.

Het is super leuk om dit koppel ook nog in deze setting op de foto te zetten. De zon schijnt heerlijk, wat niet altijd makkelijk is voor de foto maar wat natuurlijk wel echt geweldig is op je trouwdag. Hoewel we best lang de tijd hebben zijn de foto’s snel gemaakt. Zowel Ralf en Nadine als ik hebben leuke ideeën voor de foto’s.

Fijn om zo ruim de tijd te hebben, de gasten zijn in de tussentijd bezig geweest met een verassing, Ralf en Nadine kunnen dus even gezellig samen onder de parasol zitten.

A flock of people groepsshoot

Vooraf gaven Ralf en Nadine aan geen groepsfoto’s te willen maar eenmaal op die waanzinnige locatie was het toch wel leuk om enkele groepsfoto’s te doen met de belangrijkste personen in hun leven. Onverwacht werd het een “a flock of people-shoot”. Dus we kozen een fijn plekje in de schaduw, want de zon was als cadeautje flink doorgekomen. En voor het diner maakte we nog wat foto’s in verschillende combinaties. Al gauw zaten we aan 20 (!) combinaties. Het was ontzettend leuk! Een beetje geinen met elkaar maar ook serieuze momenten zaten er tussen. Het was ontzettend sfeervol.

Na deze ontzettend leuke groepsshoot nam ik even wat pauze. Ik reed naar huis om de foto’s tot nu toe, te backuppen en wat batterijen bij te laden. Daarna vertrok ik opgeladen weer naar Schijndel.

Feest

Want het feest was bij hen thuis. Het was er prachtig versierd. De hele tuin was overdekt en aangekleed tot feest locatie. Het was fantastisch georganiseerd. Er was een ijsbar, en een koelwagen. De DJ-booth stond in de opening van de schuifpui.


Wat was het gezellig. Voor mij de eerste keer dat ik met mijn flitser kon oefenen. Heel waardevol!

Het pakket van deze bruiloft is “the wedding complete” waarbij ik de hele dag mee op pad ga met mijn camera. Van getting ready tot aan de start van het feest. Twijfelen jullie of dit mogelijk wat voor jullie is?
Neem dan hier vrijblijvend contact met me op, dan denk ik even met jullie mee.

Disclaimer: De foto’s en teksten op deze website zijn door mijzelf geproduceerd. Op dit werk rust auteursrecht. De beelden en teksten mogen niet zonder toestemming door derden worden gebruikt.

Meer zien? Volg me ook op Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *