Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » Diepste verlangens

Diepste verlangens

Deel 2 van deze blog. Waar ik eerder sprak over de twijfel en wat ik eraan doe om opzoek te gaan naar mijn diepste verlangens, ga ik hier meer in op wat die verlangens dan zijn. Een inkijkje in mijn hart;-).

diepste verlangens

Verlangen naar connectie

Nadat ik me een tijdje “meh” voelde werd het tijd dat ik ging onderzoeken waarom ik niet vol overgave elke dag aan de slag ging met mijn bedrijf. Mijn bedrijf die ontstaan is uit mijn diepste verlangens voelde ineens niet helemaal meer als thuis. Waarom? Omdat ik alweer op de terugweg richting de gebaande paden aan het wandelen was. Ik was niet meer vanuit mijn hart aan het ontwikkelen. Ik bedacht alles vanuit mijn hoofd, praktisch, vol “zekerheid”. Hoe in godsnaam kan ik iemand aanspreken als ik mezelf niet eens laat ziet.

Het kost me enorm veel moeite dit hier te schrijven en ik wil ook helemaal niemand “afbranden” die dit wel als hartenmissie heeft. Maar fotoshoots missen voor mij een diepere connectie. Bij bruiloften heb je dit wel enigzins, je maakt al lang van tevoren kennis, je houd uitgebreid contact en op de bruiloft zelf zie je de connectie tussen het bruidspaar en de meest dierbaren.
Maar fotografie diende mij altijd als een middel, en niet het doel. Ontwikkeling, mindfulness, reflectie, doelen stellen, dat was altijd het doel. Elkaar aankijken en ook ècht zien.

Mijn diepste verlangens

De afgelopen weken heb ik uitgebreide soul-searching gedaan via de manieren zoals ik in deel 1 van dit blog beschreven heb. En inmiddels heb ik helder wat mijn diepste verlangens zijn. Zo droom ik van het scheppen van meer verbinding. Verbinding in “tribe” verband. Vrouwen die elkaar versterken, door middel van coaching, (groeps-)meditatie, familiesystemen. Zo leren we om juist de zachtheid meer te laten spreken in plaats van de verdeeldheid. Maar ook erkenning geven aan voorouders, patronen uit onze vroege jeugd of trauma’s (intergenerationeel).
Wild river journey is eigenlijk al een programma wat op een eerder moment op deze wijze ontstaan is. Maar uit angst voor afwijzing ben ik daar nooit écht achter gaan staan.
Nu droom ik ervan dit programma uit te breiden. Mijn missie gaat zijn om deze droom concreet onder woorden te brengen zodat het meer vrouwen mag bereiken als uitnodiging. Mijn middel gaat zijn, fotografie, een prachtige fysieke maar bovenal èchte herinnering. Het doel is verbinding en persoonlijke groei.
Het lijkt me fantastisch om krachten te bundelen met coaches, creatives, anderen die een mooie bijdrage mogen leveren.

Spreekt dit jou aan? Stuur me dan gerust een berichtje. Het lijkt me super leuk om te connecten.

Disclaimer: De foto’s en teksten op deze website zijn door mijzelf geproduceerd. Op dit werk rust auteursrecht. De beelden en teksten mogen niet zonder toestemming door derden worden gebruikt.

Volg me ook op Facebook en Instagram.

2 reacties op “Diepste verlangens”

  1. Pingback: Portretfotografie - D.Verts

  2. Pingback: Een nieuw hoofdstuk. - D.Verts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *