Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » Een kindershoot met Daan

Een kindershoot met Daan

  • door

Vandaag had ik het genoegen om gezellig met Daan en zijn moeder naar het bos te gaan voor een kindershoot. Daan is een vriendje van mijn oudste zoon, dus mijn kinderen gingen ook gezellig mee op sleeptouw. Hoe dat ging? Dat lees je hieronder.

Woensdagvibes

Voor een ontzettend leuke gelegenheid (wat nog een verassing is) mag ik vandaag Daan vastleggen tijdens een kindershoot. Op woensdagmiddag, meteen uit school gaan we met alle jongens naar het bos. Het is een prachtige dag! Zonovergoten, heerlijk weer en het bos ruikt naar dennengeur in de zomer! Wat een topmiddag. Midden op de dag met zoveel zon is voor foto’s soms een uitdaging maar voor een picknick is het perfect! We hebben ons kleedje in de schaduw van een den gelegd. Bonuspunten als je het voor elkaar krijgt om niet op een dennenappel te zitten!

Tijd voor de kindershoot

Uiteindelijk is het dan toch echt tijd voor de shoot. De kinderen zijn weer een beetje opgeladen van hun schooldagje. Er is een prachtig klein vennetje waar we even zijn gaan kijken. Ook hebben we een hele boel renspelletjes gedaan. Super leuk! Daan is een echte speedy, Ik heb een enorme hoeveelheid foto’s waar alleen een oor opstaat omdat hij alweer uit beeld gerend was. Het was super grappig en gezellig. Maar uiteindelijk gingen we wat rustigere spelletjes doen, “verstoppertje”, “alle vogels vliegen” etc. Het verbaasd me altijd hoe snel je al leuke beelden hebt.

Wat een onwijs leuke middag was het!

De nabewerking

Eenmaal thuis begint het tweede feestje, namelijk de foto’s allemaal weer doorlopen en nabewerken. Nu merkte ik toch dat in de beelden de felle zon en de donkere schaduwen wel echt heel heftig waren, dit maakte het een uitdaging. Maar ik kan dat niet loslaten totdat het lukt. Het kost misschien iets meer tijd maar het resultaat vind ik echt heel tof! Het ziet eruit als gewoon plezier maken, en dat is precies mijn bedoeling in een kindershoot.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een kindershoot? Klik dan hier voor meer informatie over het pakket van “playful kinder-shoot” of hier voor informatie over prijzen van verschillende shoots/pakketten. Staat je wens er niet tussen? Neem dan gerust even contact op.

Disclaimer: De foto’s en teksten op deze website zijn door mijzelf geproduceerd. Op dit werk rust auteursrecht. De beelden en teksten mogen niet zonder toestemming door derden worden gebruikt.

Volg me ook op Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *