Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » Portretshoot met Milo en Logan

Portretshoot met Milo en Logan

  • door

Laatst had ik een portretshoot met Milo en Logan. Zoals bij vele denk ik, zijn mijn eigen kids natuurlijk mijn persoonlijke modellen, als ik wat nieuws wil proberen probeer ik ze altijd te enthousiasmeren om even (zo lang als ik het kan rekken) voor mijn lens te staan;-).

Laatst deed ik een portretworkshop bij Danique Regterschot. Hier mochten we gebruik maken van de studio. Nu heb ik zelf (nog) geen studio, maar ik heb een zolder met een hoog raam voor fijn daglicht. Hier heb ik zelf met behulp van stoelen en lampjes een gezellige (vind ik) backdrop gefabriceerd en mijn ministudio was klaar! Groot genoeg voor mijn kleine mannen. Tijd voor een portretshoot met Milo en Logan.

Het was een enorm feest! Normaal gebruik ik de zolder voor mezelf en heb ik er al mijn fotografiespullen liggen, de kinderen mogen er daarom niet komen om te spelen dus dit was een super leuke uitzondering.
Het werd een gekkenbekkenfestijn.

Gekke bekkenfestijn Portretshoot met Milo en Logan

Vaderdagperikelen.

In ons huis heeft net zoveel foto’s aan de muur als plintjes in het huis van een timmerman. Eigenlijk hadden Niek en ik gezegd dat vader- en moederdag vooral leuk was vanwege de knutsels van de kinderen, en dat vinden we ook ècht! Maar we maken nu ook van de gelegenheid gebruik om op deze dagen wat “muurvulling” cadeau te geven. Deze portretshoot was dus bedoeld voor mooie vaderdagcadeautjes. En kijk nou wat lief!

Lieve broertjes, Milo en Logan

Ik had dus genoeg materiaal voor een mooie canvas in een baklijst. En ook nog een paar gekke foto’s voor een ontzettend leuk en origineel cadeautje!

Deze cadeautjes ga ik binnenkort ook in de webshop zetten op deze website. Ik vind dit zo leuk om te geven! Dus over een tijdje kun je, als je bij mij een fotoshoot hebt gehad, deze cadeautjes bestellen met de foto van jouw fotoshoot. I LOVE IT! Heb jij leuke en creatieve ideeën over wat te doen met je mooie foto’s? Let me know. Super leuk om inspiratie op te doen!

Disclaimer: De foto’s en teksten op deze website zijn door mijzelf geproduceerd. Op dit werk rust auteursrecht. De beelden en teksten mogen niet zonder toestemming door derden worden gebruikt.

Volg me ook op Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *