Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » Speelse kinderfotografie

Speelse kinderfotografie

  • door

De langere volgers hier weten het al, ik ben echt gek op speelse kinderfotografie.
Dat ik me suf gezocht heb (en nog steeds zoekende ben) naar waar ik nou echt blij van wordt de afgelopen jaren is een understatement. Maar dat o.a. kinderen en creativiteit me enorm blij maken is een solide rode draad.

Seizoenen en kinderfotografie

Volwassenen wensen vaak specifieke omstandigheden, droog, het liefst een “golden hour-tje”, warm zodat je al je favo zomerkleding aankan. Bij speelse kinderfotografie kan dat anders. Èlk seizoen heeft zijn charmes en kinderen kunnen hier zo onbevangen van genieten. Hen boeit het niet zo of ze die mooie zomerjurk aankunnen, als ze maar lekker kunnen spelen en klauteren.

Speelse kinderfotografie - Regen

Ik ben zelf een enorme fan van het reflecteren van de seizoenen. Ik ben dol op de veranderingen van de natuur. De grauwe winterdagen, die soms een witte laag van rijp hebben, maar soms ook donker en grijs zijn.
Prachtige fel groene lentedagen, gelige, zonnige zomerdagen of de amber-, rood- okerkleurige herfstdagen. Dat laatste seizoen is mijn persoonlijke favoriet.
Het vinden van mijn ideale klant voelt als een speld in een hooiberg want hoe fijn is het als mijn “modellen” ook zo enorm houden van de seizoenen en dan met name de grilligheid ervan. Niet mooi gepolijst maar rauw en donker.

Speelse kinderfotografie

Bij speelse kinderfotografie vind ik het echt onwijs tof om gebruik te maken van de elementen. Als het regent, dan hup laarzen aan en in plassen stampen.

Sidenote: ik zou dit ook echt enorm fantastisch vinden met volwassenen, dus spreekt dit jou aan? Misschien met blote voeten door die plassen, let me know! Ik zoek nog portfoliomodellen.

Anyway, ik dwaal af. Wij zijn allemaal onderdeel van de natuur, en hoewel we soms best wel vervreemd zijn geraakt van de elementen zijn we er allemaal onderdeel van. Ik vind het zo tof te zien dat kinderen daar nog veel dichterbij staan en het inspireert me enorm om daar zelf ook bewuster mee om te gaan.

Welk seizoen vindt jij echt te gek? En waarom? Laat het me gerust weten in de comments. Super leuk om van je te horen.

Als je het leuk vindt om meer van mij te zien, zorg dan dat je me op onderstaande kanalen even volgt. Dat zou mij enorm helpen!  💋 

Disclaimer: De foto’s en teksten op deze website zijn door mijzelf geproduceerd. Op dit werk rust auteursrecht. De beelden en teksten mogen niet zonder toestemming door derden worden gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *