Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blog » De Dutch Design Week

De Dutch Design Week

  • door

Ken jij de Dutch Design week? Een week over Dutch design? Haha Zo begon het ooit volgens mij, in Eindhoven. Huis van o.a. Piet Hein Eek. Een heel groot Eindhovens evenement waarin allerlei “makers” hun werk tentoonstellen, for the world to see.

Er zijn een aantal locaties waar je naartoe kan tijdens de Dutch Design week, zo is er van alles te beleven op strijp-s of strijp-t, maar ook bij Plan-B en mijn persoonlijke favoriet (offcourse) Sectie-C.
In mijn laatste blog gaf ik al een knipoog naar dit event. Lees hem hier.

Op Sectie-C Dutch Design Week

De Dutch Design Week-vibe

Inmiddels alweer heel wat jaren geleden maakte ik kennis met de Dutch Design Week. In mijn beleving was het een tentoonstelling van allerlei beroemde kunstenaars en designers en voelde het voor mij (als tiener) een ver van mijn bed show. Spullen die onbetaalbaar waren, designs die niet functioneel waren etc. Dat was het vooroordeel wat ik erover had.

Toen kwam ik op Sectie-C en maakte ik kennis met de Dutch Design Week-vibe. Gezellige vuurkorven overal, waar mensen omheen stonden te kletsen, Foodtrucks, kunstenaars in de breedste zin van het woord. Het voelde als een festival. Ik vond het echt te gek.

En nu…

En dit jaar, voor het eerst, ben ik zelf onderdeel van dit toffe evenement. van 22 tot 30 oktober 2022, op Sectie-C, in de atelierruimte van mijn moeder (cirkel-C) mag ik wat van mijn werk tentoonstellen en heb ik ook een mini-daglichtstudio gemaakt, waar je een leuk (cozy) portret of polaroid kan kopen.
Ook de prints zijn te koop of te bestellen.
Maar vooral hoop ik er veel plezier uit te halen, die DDW-vibe 9 dagen te mogen ervaren, leuke gesprekken te mogen voeren met mensen en kunstenaars die me inspireren.

Ik heb er ontzettend veel zin in en het lijkt me leuk om gezellig met elkaar te connecten. Kom jij ook gezellig langs? Schuif gerust aan voor een kop koffie of thee! Je vindt ons in Hal 14 unit 22.

Cozy print tijdens de Dutch Design Week

Als je het leuk vindt om meer van mij te zien, zorg dan dat je me op onderstaande kanalen even volgt. Dat zou mij enorm helpen!   

Disclaimer: De foto’s en teksten op deze website zijn door mijzelf geproduceerd. Op dit werk rust auteursrecht. De beelden en teksten mogen niet zonder toestemming door derden worden gebruikt.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *