Meteen naar de inhoud
Home » Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Jullie gaan TROUWEN!

Gefeliciteerd!

Jullie mogen gaan bepalen hoe jullie ideale bruiloft eruit ziet!
Lees hieronder meer over de verschillende pakketten en prijzen.

– Tiny moments (3 uur)
-Elopement
-Cozy and small (6 uur)
-The wedding complete (12 uur)

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Prijzen

Tiny moments


Een korte ceremonie, samen proosten. Een pakket voor 3 uur aan fotografie om jullie kleine, liefdevolle moment vast te leggen.
Incl. een klein album zodat jullie dit moment altijd kunnen herbeleven.

€895,-


Elopement

Denken jullie aan “Elopen”? Samen ertussen uit knijpen om jullie liefde te vieren?

– inclusief een prachtig album met visual storytelling zodat jullie familie en vrienden kunnen meegenieten van jullie intieme dag vol liefde. (max 10 gasten)

€1295,-


Cozy and small


Een kleine, gezellige bruiloft. Samen zijn met jullie meest dierbaren. Een intiem gezelschap
Ik kom maximaal 6 uur jullie prachtige dag vastleggen.

Ook is er ruimte voor 5 groepsfoto’s. Ik bewerk al deze mooie momenten en lever de foto’s af in een mooi persoonlijk album èn digitaal (in hoge resolutie). (max 60 gasten)

€1990,-


The wedding complete

Jullie dag, compleet. Ik ben aanwezig bij het getting-ready moment en blijf tot aan het begin van het feest. Zodra de ooms/tantes op de bar gaan dansen zal ik discreet het feest verlaten.

Ik ga dan aan de slag om al deze beelden te bewerken en om te toveren in een prachtig, waardevol album en jullie krijgen de foto’s natuurlijk digitaal.

€2190,-


Boeken of extra informatie vragen?

Vul dan vrijblijvend het formulier hieronder in, dan neem ik snel contact met jullie op.

Voor jullie mooie dag reis ik graag naar jullie droom locatie, bij de pakketten (m.u.v. buitenlandbruiloften) reis ik tot 50 km omtrek van Eindhoven. Voor bruiloften verder buiten de deur zal ik losse reiskosten berekenen (0,35 ct. per kilometer).

Ik geniet enorm van wat kleinere, intieme bruiloften omdat ik dan een goed overzicht heb over de connectie met jullie gasten en waardevolle details.
Mijn manier van fotograferen kenmerkt zich als visual storytelling. Ik kom van een afstand ingezoomd op al jullie speciale momenten, van het getting-ready moment naar het first look moment en dan weer naar de ceremonie en zo verder om tenslotte weer uit te zoomen naar het grotere geheel.

Let op! Om jullie datum officieel vast te leggen vraag ik om een aanbetaling van €450,- pas na ontvangst van deze aanbetaling kan ik jullie dag definitief vastleggen in mijn agenda.