Meteen naar de inhoud
Home » Cozy and small

Cozy and small

Gezellig samen zijn, op júllie dag. Jullie bruiloft met alleen jullie dierbaren. Willen jullie een “cozy and small” -wedding?

Bij een kleine bruiloft kunnen jullie heerlijk genieten van elkaar, de mensen om je heen. Jullie hebben de rust en ruimte stressvrij (of stressarm ;-)) jullie dag te beleven.

Een cozy and small – bruiloft

Een bruiloft met maximaal 60 gasten. Sfeervol, intiem. Ik zal jullie dag sfeervol en persoonlijk vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan het intieme getting-ready moment, of wanneer jullie elkaar, daarna, voor het eerst zien.
Jullie prachtige ceremonie. De lieve woorden en intieme persoonlijke momenten van (en met) jullie gasten.

Bij een intieme bruiloft kun je echt de essentie van jullie gezamelijke leven vangen. Met de mensen om jullie heen die van grote betekenis zijn.


Even koffie drinken samen?

Ook enthousiast? Vul onderstaand contactformulier dan even in. Ik neem vrijblijvend contact met jullie op om kennis te maken.
Het lijkt me fantastisch jullie te ontmoeten.


De kosten

De prijs voor fotografie tijdens een cozy and small bruiloft is:1990,-

Let op! Om jullie datum officieel vast te leggen vraag ik om een aanbetaling van €450,- pas na ontvangst van deze aanbetaling kan ik jullie dag definitief vastleggen in mijn agenda.

In dit pakket zit:

  • Een matchgesprek waarbij we gezellig met een kop koffie of thee kennis kunnen maken en waarin ik luister naar jullie plannen en wensen
  • De reis tot 50 km omtrek van Eindhoven. Voor bruiloften verder buiten de deur zal ik losse reiskosten berekenen (0,35 ct per kilometer).
  • Deze dag zal ik jullie mooiste momenten vastleggen (maximaal 6 uur fotografie)
  • Alle mooiste foto’s geleverd digitaal in hoge resolutie
  • Een album van een selectie van de mooiste beelden. Standaard zit er een gepersonaliseerd basisalbum (20×20 cm 30 pagina’s) in de prijs inbegrepen. Er zijn opties voor andere maten, kleuren materialen. Hier kan ik jullie vantevoren meer over vertellen.
    (de selectie voor het album mag 1x kosteloos worden aangepast door het bruidspaar)

Zijn jullie ook zo enthousiast over deze prachtige intieme dag? Neem dan gerust vrijblijvend even contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!


Moodboard – Mijn stijl in fotografie

Ik zou mijn stijl fotografie en edit definiëren als, warm, nostalgisch, vintage en natuurlijk, een vleugje blurry en dromerig met een rauw randje. Ik zoek vaak creatieve hoeken, doorkijkjes, bewegingsonscherpte.

Ik houd enorm van herfstkleuren omdat dat zo mooi bij een natuurlijke omgeving past en het een warme effect op de huidskleur heeft.
Je kan bijvoorbeeld denken aan kleuren als: beige, bruin, warmgrijs, bordeaux-, ruby- of okerrood, okergeel, natuurlijke groentinten en wit.

Qua thema’s haal ik veel inspiratie uit de natuur en natuurlijke thema’s denk bijvoorbeeld aan boho, vintage.

Spreekt dit je aan? Neem gerust contact met me op.