Meteen naar de inhoud
Home » Elopement

Elopement

Dromen jullie er van om er stiekem tussenuit te glippen?

Samen jullie liefde vieren zonder een lange gastenlijst.
Maar wel volmondig “ja” tegen elkaar zeggen?

Wat is Elopement?

Van oudsher gingen mensen Elopen als de ouders van de 2 geliefden geen toestemming gaven om te trouwen.
De 2 geliefde vertrokken stiekem van huis en trouwden in het geheim. Soms draaide de ouders later bij over het huwelijk maar in sommige gevallen gaven ze nooit hun zegen en waren de 2 geliefden op elkaar aangewezen zonder goedkeuring van hun families.

Inmiddels staat Elopement niet meer voor een tragisch verhaal en in vele gevallen heeft het gebrek aan goedkeuring van de ouders niets te maken met de keuze voor een elopement bruiloft.
Het intieme van een elopement bruiloft kan zo ontzettend veel magie toevoegen aan jullie dag. Het geeft vaak veel rust en ruimte om ècht de tijd te nemen voor daar waar het om draait, namelijk júllie liefde.


Even koffie drinken samen?

Ook enthousiast? Of heb je nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier dan even in. Ik neem vrijblijvend contact met jullie op om kennis te maken.
Het lijkt me fantastisch jullie te ontmoeten.


De kosten

De prijs voor het shooten van een Elopement bruiloft is €1295-
Voor deze bruiloft geldt een maximum van 10 gasten, willen jullie meer gasten uitnodigen? Neem dan even contact op, dan kan ik kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Let op! Om jullie datum officieel vast te leggen vraag ik om een aanbetaling van €450,- pas na ontvangst van deze aanbetaling kan ik jullie dag definitief vastleggen in mijn agenda.

In dit pakket zit:

  • Een matchgesprek waarbij we gezellig met een kop koffie of thee kennis kunnen maken en waarin ik luister naar jullie plannen en wensen
  • De reis tot 50 km omtrek van Eindhoven. Voor bruiloften verder buiten de deur zal ik losse reiskosten berekenen (0,35 ct per kilometer).
  • De gehele dag zal ik jullie mooiste momenten vastleggen (maximaal 12 uur fotografie)
  • Alle mooiste foto’s geleverd digitaal in hoge resolutie
  • Een album van een selectie van de mooiste beelden. Standaard zit er een gepersonaliseerd basisalbum (20×20 cm 30 pagina’s) in de prijs inbegrepen. Er zijn opties voor andere maten, kleuren materialen. Hier kan ik jullie vantevoren meer over vertellen.
    (de selectie voor het album mag 1x kosteloos worden aangepast door het bruidspaar)

Voor buitenland Elopements kunnen jullie beter even contact opnemen, dan bekijken we samen de opties.


Fotografie op júllie dag

In fotografie zal ik tijdens een elopement bruiloft gebruik maken van “visual storytelling”. Dat houd eigenlijk in dat ik de dag haast filmend in beeld breng, maar dan met foto’s. Ik zoom uit, kom dichterbij, maak close-ups en neem daarna weer de afstand.

Na het selecteren van de foto’s laat ik een mooi trouwalbum voor jullie drukken. Zo hoeft het niet een “stiekeme” bruiloft te zijn en kunnen anderen nog steeds meegenieten alsof ze aanwezig waren bij jullie prachtige dag.

Zijn jullie ook zo enthousiast over deze prachtige intieme dag? Neem dan gerust vrijblijvend even contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!