Meteen naar de inhoud
Home » The wedding complete

The wedding complete

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Deze dag staat in het teken van jullie liefde!

Jullie bruiloft, jullie speciale dag vastgelegd om voor altijd te koesteren. Al deze mooie momenten zijn zorgvuldig gepland en het is mijn taak om al dit werk te vertalen in een prachtige serie.

Ik werk graag met visual storytelling, van een afstand aankomen, inzoomen op alle prachtige details van het getting-ready moment, de first look, de ceremonie, het diner en het feest. En dan daarna weer uitzoomen. Zo heb je in een mooi persoonlijk album altijd het gevoel alsof je weer terug in het moment gaat.

Zo kun je jullie dag, ook jaren later, nog precies herleven.


Even koffie drinken samen?

Ook enthousiast? Vul onderstaand contactformulier dan even in. Ik neem vrijblijvend contact met jullie op om kennis te maken.
Het lijkt me fantastisch jullie te ontmoeten.


De kosten

De prijs voor een complete bruiloft is €2190,-

Let op! Om jullie datum officieel vast te leggen vraag ik om een aanbetaling van €450,- pas na ontvangst van deze aanbetaling kan ik jullie dag definitief vastleggen in mijn agenda.

Dit is inclusief:

  • Een matchgesprek waarbij we gezellig met een kop koffie of thee kennis kunnen maken en ik zal luisteren naar al jullie plannen en wensen.
  • De reis tot 50 km omtrek van Eindhoven. Voor bruiloften verder buiten de deur zal ik losse reiskosten berekenen (0,35 ct per kilometer).
  • Ongeveer 12 uur fotografie op de dag van jullie bruiloft, vanaf het getting ready moment tot aan het feest.
  • Alle mooiste foto’s geleverd digitaal in hoge resolutie
  • Een album van een selectie van de mooiste beelden. Standaard zit er een gepersonaliseerd basisalbum (20×20 cm 30 pagina’s) in de prijs inbegrepen. Er zijn opties voor andere maten, kleuren materialen. Hier kan ik jullie vantevoren meer over vertellen.
    (de selectie voor het album mag 1x kosteloos worden aangepast door het bruidspaar)
Kayleigh Wedding course

Zijn jullie ook zo enthousiast over deze prachtige intieme dag? Neem dan gerust vrijblijvend even contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Moodboard – Mijn stijl in fotografie

Ik zou mijn stijl fotografie en edit definiëren als, warm, nostalgisch, vintage en natuurlijk, een vleugje blurry en dromerig met een rauw randje. Ik zoek vaak creatieve hoeken, doorkijkjes, bewegingsonscherpte.

Ik houd enorm van herfstkleuren omdat dat zo mooi bij een natuurlijke omgeving past en het een warme effect op de huidskleur heeft.
Je kan bijvoorbeeld denken aan kleuren als: beige, bruin, warmgrijs, bordeaux-, ruby- of okerrood, okergeel, natuurlijke groentinten en wit.

Qua thema’s haal ik veel inspiratie uit de natuur en natuurlijke thema’s denk bijvoorbeeld aan boho, vintage.

Spreekt dit je aan? Neem gerust contact met me op.